https://picasion.com/

Uzunköprü'de Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan (16) Şahıs Yakalandı



 Haklarında ayrı ayrı  kesinleşmiş hapis cezası ve yakalanma kaydı bulunan 36 şahıs Uzunköprü ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mart ayında yaptıkları operasyonlarda yakalandı. Aranan suçluların 16 sı tutuklanarak cezaevine kondu. 

 

1-) Aranan Şahıslar

Haklarında Değişik yargı yerlerince aranma ve yakalanma kaydı olan toplam 36 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 16 sı tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.

(Tutuklananlardan 18 yıl ve üzeri hapis cezası olan 1 şahıs, 6 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2 şahıs, 4 yıl ve üzeri hapis cezası olan 8 şahıs bulunmaktadır.)

 

2-) Mala karşı suçlar

Mart ayı içerisinde dört farklı tarihte çeşitli hırsızlık olaylarına karışan toplam 5 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

 

3-) Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında mart ayı içerisinde 5 farklı tarihte yapılan operasyonlarda toplam 10 şüpheli şahıs yakalanmış, şüpheliler ve araçlarında bonzai, ecstasy vb. haplar ele geçirilmiş olup adli mercilere sevk edildikleri duyuruldu.

 

Yakalanan şahıslar adli işlemleri tamamlanmak üzere Uzunköprü C. Savcılığına sevk edilmiş olup çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, başta uyuşturucu olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile ilçenin genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir. Denildi

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.