https://picasion.com/

Uzunköprü CHP de İşe Yaramayanlar İnce İle Görüşmeye Başladı

 


Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek başlatmış olduğu Memleket Hareketini partileştirme kararı alan Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta kendisine yakınlığı ile bilinen CHP Uzunköprü geçmiş dönem ilçe başkanlarında İnanç Sülüş ile Şubat ayında İstanbul’da yapmış olduğu görüşmenin ardından Ankara’da bir kez daha bir araya geldi.

İnce’nin Ankara’daki çalışma ofisinde yapılan görüşmede Sülüş’le birlikte CHP Edirne il eski başkanlarından Oktay Bozkurt ve iki yıl önce elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden CHP Edirne milletvekili Erdin Bircan’ın oğlu Erdem Bircan’da yer aldı.

Ziyarete dair fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşan İnanç Sülüş; “Memleket Hareketi Lideri Sayın Muharrem İnceyi Ankara’daki çalışma ofisinde ziyaret ettik Yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İnanç Sülüş ve Oktay Bozkurt’un ilerleyen günlerde Cumhuriyet Halk Partisinden istifa edip Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce’nin kuracağı partiye dahil olmasının ardından Trakya örgütlenmesine dair etkin bir rol üstlenmesine kesin gözle bakılırken, CHP Edirne milletvekili Erdin Bircan’ın oğlu Erdem Bircan’ın ise kurucular listesinde yer alacağı gelen duyumlar arasında

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.