https://picasion.com/

UZUNKÖPRÜ Emniyeti, 23 kanun kaçağını yakaladı

 


Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirde huzuru ve güveni sağlamak için her gün şehrin farklı noktalarında asayiş uygulamaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerinin 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirdikleri asayiş uygulamasında arama/yakalama kararı bulunan şahısları yakalayarak adalete teslim etti. Ekipler Ağustos ayı içerisinde yaptıkları kontrollerde değişik suçlardan aranan 23 şahıs yakaladı. Bu kaçak şahısların 14‘i tutuklandı.

 

Uzunköprü Kaymakamlığı Ağustos ayında yapılan önleyici polislik hizmetleri ile ilgili raporu kamuoyu ile paylaştı.

 

KAÇAK 14 ŞAHIS YAKALANDI

Uzunköprü Kaymakamlığından yapılan bildirimde, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede yaptığı denetimlerde haklarında yargı makamlarınca, 35 farklı suçlardan arama ve yakalama kararı bulunan toplam 23 şahıs yakalanmış, bunlardan 14 tanesi tutuklanarak ve ceza infaz kurumuna teslim edildiği, 9 kişinin ise gerekli işlemlerinin ardından serbest bırakıldıklarını duyurdu.

(Tutuklananların üçü 6, 7 ve 8 yıl üzeri suçlardan hapis cezalarına çarptırılan şahıslardır)

 

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler, Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Ağustos ayı içerisinde 7 farklı tarihlerde yapılan arama ve operasyonlarda yedi şüpheli şahısın üzerinde değişik miktarlarda bonzai, esrar ve metaanfetemin maddesi ele geçirilmiş ve şüpheli şahıslar suç maddeleri ile birlikte adli merciilere teslim edildiği bildirildi.

 

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yaz sezonunda halkın huzur ve güvenliği için ilçenin her noktasında 24 saat görev yapmaya devam edeceklerini, bunun için her türlü önlemi aldıklarını ve suçluların korkulu rüyası olmaya devam edeceklerini paylaştı

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.