https://picasion.com/

UZUNKÖPRÜ DEREKÖYLÜ ŞEHİDİMİZİN ANIT MEZARI TAMAMLANDI

 


2020 yılının Ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen operasyon sırasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Dereköylü Uzman Çavuş Bayram Günay (27)’ın köyünde bulunan Şehit Mezarı yapımı geçtiğimiz gün tamamlandı.

Uzunköprü Kaymakamlığının yaptığı çalışma ile şehidimiz Bayram Günay’ın mezarının tamamlandığını belirten Dereköy Muhtarı İsmail Kalyoncu, mezarını Şehidin mezarını yapan ve emek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Dereköy Muhtarı İsmail Kalyoncu, gazetemize yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi; “Köyümüz halkından uzman çavuşumuz Bayram Günay maalesef görev esnasında Şehit düşmüştü. Köy olarak bizde onun anısına bir Anıt Mezar yapmak istedik bunu yetkililerle paylaştık. Devletimiz sağ olsun bu arzumuzu kırmadı ve Anıt Mezarını kısa sürede tamamladı. Ben emeği geçen ben başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp, Sayın Kaymakamımız ve Edirne Vali Yardımcımız Hakan Yavuz Erdoğan Beye, İl Özel İdare Müdürümüz İlker Tekel Beye ve İl Özel İdare Müdürlüğünde çalışan ve emeği geçen tüm personele ben ve köy halkım adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.