https://picasion.com/

AK parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal üreticilerin beklediği müjdeyi verdi “SIĞIRCILI SULAMA HATTI İHALEYE ÇIKTI

 


TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı AK Parti Milletvekili Fatma Aksal Uzunköprülü üreticilere beklediği müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından Çakmak Barajı Sulaması 1. Kısım Sığırcılı Pompa İstasyonu ve Daimi Teçhizatlarının Temini ve Montajı ile Enerji Nakil Hatları ( ENH) ihalesini 23 Eylül Perşembe günü gerçekleştirildiğinin bilgisini paylaşan AKSAL, 15 Milyon TL bedel üzerinden ihaleye çıkan sulama hattının tüm Uzunköprülü üreticilerimize hayırlısı olması temennisinde bulundu.

2022 YILINDA 22 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

İhalesi gerçekleşen sulama hattı hakkında açıklamalarda bulunan Çakmak Sulaması Kooperatif Başkanı  Ünal Çelebi, yetkililere teşekkür etti.

Başkan Çelebi; “İhalesi gerçekleşen Sığırcılı sulama sahası 2022 yılı itibari ile 22 Bin Dekar tarım arazisine su temini sağlayacak. 1. Kısım sulama sahası tamamlandığında ise 164 Bin 535 dönüm alanın sulaması yapılacak. Bu gün Çakmak Barajı Projesinin gelmiş olduğu nokta itibariyle tabi ki mutluyuz. Şimdi Uzunköprü’den oluşturacağımız heyetle Ankara’da ziyaretler yapmak istiyoruz. Bunun ziyaret tarihini de bu hafta yapacağımız görüşmelerinden ardından kararlaştıracağız.” dedi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.