https://picasion.com/

Uzunköprü Emniyeti Suçluların Korkulu Rüyası.

 


Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerinin Haziran ayında gerçekleştirdikleri asayiş uygulamasında Polis ekipleri adeta suçlulara göz açtırmadı.

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri birçok noktada eş zamanlı gerçekleştirdiği asayiş uygulaması vatandaşa verdiği huzur ve güvenle büyük takdir topladı.

 

Uzunköprü Kaymakamlığı son Haziran ayında yapılan önleyici polislik hizmetleri ile ilgili raporu kamuoyu ile paylaştı.

 

Paylaşılan bilgilere göre, ilçede kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlak, ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde bulunduran ve haklarında farklı suçlardan yakalama ve arama kararı bulunanların tespiti ile halkın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla Polis Sorumluluk Bölgesinde 01/06/2021 – 30/06/2021 tarihleri arasında yapılan adli ve Polislik hizmetleri sonucunda GBT kaydının sorulduğu 31 şahıs yakalanmış ve bunlardan 14’ü tutuklanarak cezaevine konduğu bildirildi.  

 

Uzunköprü Kaymakamlığından yapılan bildirimde Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede yaptığı denetimlerde ilçede haklarında yargı makamlarınca farklı suçlardan arama ve yakalama kararı bulunan toplam 31 şahıs yakalanmış, bunlardan 14‘ü tutuklanarak ve ceza infaz kurumuna teslim edildiği, 17 kişinin ise gerekli işlemlerinin ardından serbest bırakıldıklarını duyurdu.

 

Ekipler, Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında, haziran ayı içerisinde farklı tarihlerde beş şüpheli şahıs üzerinde değişik miktarlarda bonzai vb madde yakalanmış, şahıslar hakkında adli işlem yapıldığı ve ilçede eski tarihlerde Faili bilinmeyen Hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen dört şüpheli şahsı yakalayarak adli mercilere teslim edildiğini açıkladı.

 

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yaz sezonunda halkın huzur ve güvenliği için ilçenin her noktasında 24 saat olmaya devam edeceklerini ve yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle her türlü önlemi aldıklarını belirttiler.

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.