https://picasion.com/

UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİ İLKOKULU'NA 17 ÖDÜL BİRDEN



 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.  Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

 

Demokrasi İlkokulu 6 yıldır aktif olarak sürdürdüğü e Twinning proje çalışmaları kapsamında öğretmenlerimiz başarıyla yürüttükleri 10 proje için Ulusal Kalite etiketi ve 6'sı için de Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmişlerdir.

 

Demokrasi İlkokulu Edirne'nin  ilk  e Twinning okulu olmanın haklı gururu yanında  bu sene de  okul olarak  Avrupa kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

 

Avrupa Kalite Etiketi, ikinci bir başarı işaretidir. Belli özelliklere sahip projelerde yer alan okullara  Bürüksel merkezli Türkiye Ulusal Destek Servisi  tarafından verilmektedir. 17/06/2021 Perşembe günü Edirne il Milli Eğitim müdürlüğünce düzenlenen törenle ödüller verilmiştir.

 

Ekip ruhuyla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürerek okulumuza yeni başarılar getiren başta öğretmenlerimiz Serap Durmaz, Neriman Temizel, Neval Özabacı ve Aysel Karadağı olmak üzere müdür yardımcımız Seyfettin Abdurrezzak'a emeklerinden ve okulumuza kazandırılan bu başarıdan dolayı memnuniyetini ileten Okul Müdürümüz Yılmaz Açıkbaş "Demokrasi İlkokulu ailesi adına öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi ve okulumuzun başarılarının devam edeceğini ifade etti

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.