https://picasion.com/

AK Parti Edirne İl Başkanı BELGİN İBA, UZUNKÖPRÜ ADLİYE PROJESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

 


AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba 28 Mayıs Cuma günü ziyaret ettiği Uzunköprü’de devam eden ve başlaması planlanan hükümet yatırımlarını yerinde inceleyerek söz konusu projelere dair değerlendirmede bulunmuştu.

İlçemizde devam eden projelerin yanında, uzun süredir masalarda bekletilen projeler hakkında da basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara cevap veren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, muhabirimiz tarafından kendisine yöneltilen Uzunköprü Adliye Binası ile ilgili soruya cevap verdi.

“ADALET BAKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Uzunköprü Adliye binası ile ilgili mevcut tespit edilen Ticaret Borsası yanındaki arsa ile birlikte farklı alternatif taşınmazlarında gündemde olduğunu belirterek  bu konu hakkında Cumhuriyet Başsavcısı  ile görüş alışverişinde olduklarını ifade etti.

Uzunköprü heyeti olarak önümüzdeki hafta düşündükleri Ankara ziyaretinde Adalet bakanı Abdülhamit Gül’le görüşeceklerini ve hatta Bakan’ın Edirne programında bu yerin kesinleşeceğini ifade etti.

Bu proje ile ilgili nihai kararı Ankara’ya yapacağımız ziyaretten sonra vereceğiz.” diyen AK Parti İl Başkanı Belgin İba yaptığı açıklamada “Uzunköprü ilçemizin uzun süredir gündemde olan bir adliye binası projesi var.  Hükümetimiz ekonomi tedbirleri kapsamında bir süre bu projeleri yapmayı durdurmuştu.  Ancak bakanlığımızla bu proje hakkında görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki hafta yapacağımız Ankara ziyaret programında Adalet bakanı Abdülhamit Gül’le hem Uzunköprü adliyesi hem de İpsala adliyemiz ile ilgili görüşmelerimiz olacak. Adliye binamız için düşündüğümüz iki nokta var. Bu konuda cumhuriyet başsavcımızla son detayları görüşüp proje kararını vereceğiz. İlçelerimize hayırlı olsun.” dedi.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.