https://picasion.com/

Üreticiye Hakettiği Ücreti Vermeyen Uzunköprü Süt Birliğinden, süt gününe özel indirim



 Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Akkuş, 21 Mayıs Dünya Süt Gününe özel olarak Süt Birliği satış reyonunda indirme gideceklerini belirterek, litresi 4 TL satışı yapılan sütü 3,5 TL’ye satışının yapılacağını açıkladı.

21 Mayıs Dünya Süt Gününün bütün üreticilerimize, süt ve süt ürünlerini tüketen tüketicilerimize kutlu olmasını sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini belirten Başkan Akkuş;

“Sağlıklı birey, sağlıklı nesil için süt ve süt ürünlerinin üretiminde güvenli gıda zincirinin oluşturulması sağlanmalı ve kontrol sistemi geliştirilmelidir. Bu konuda toplumu bilinçlendirmek ve tüketimin artmasını teşvik etmek amacıyla her yıl 21 Mayıs tarihi “Dünya Süt Günü” olarak kutlanmalıdır. Bizler daima üreticilerimizle beraber İlimiz nezdinde de hayvansal proteinlerin daha fazla tüketilmesi için üt Üreticileri Birliği olarak gerekli çalışmaları yapmaktayız. Halkımız Uzunköprü’ye bugüne özel süt fiyatımız 3,50 TL’dir 21 Mayıs Dünya Süt Gününün bütün üreticilerimize, süt ve süt ürünlerini tüketen tüketicilerimize kutlu olmasını sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.