https://picasion.com/

Edirne'de Yaşlı adam korku saçtı! Pasajın içine sağlam girdiler, yaralı çıktılar

 


Edirne'nin en ünlü turistik bölgeleri arasında bulunan tarihi Bedesten Kapalı Çarşısı'nda korku dolu anlar yaşandı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği görüntülerde, yaşlı bir adam tarafından bıçaklandığı öne sürülen kadın ve erkeğin panik halleri yer aldı.

Yaşlı adam korku saçtı! Pasajın için sağlam girdiler, yaralı çıktılar

KOŞARAK PASAJIN İÇERİSİNE GİRDİLER

Şüpheli olay yerinden kaçarken, yaralanan 2 kişi sağlık ekibinin tedavisinin ardından polis merkezine gitti. Bedesten Kapalı Çarşısı önünde 1'i kadın 3 kişi arasında kavga çıktı. Çarşıda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde E.G. isimli kadın ile yanında bulunan İ.G., adı öğrenilemeyen yaşlı adam ile tartıştı. Görüntülerde E.G. ile İ.G., çarşıya giren kişinin ardından koşarak içeriye girdi.

YARALI OLARAK GERİ ÇIKTILAR

Burada çıkan kavgada iddiaya göre şüpheli tarafından bıçakla yaralandı. Kısa süre sonra çarşıdan çıkan kişinin hızla olay yerinden uzaklaştığı görüldü. İhbar üzerine ola yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. E.G. ile İ.G., sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalenin ardından ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.