https://picasion.com/

Uzunköprü Atatürk Mahalleli Halkı Bunu yapan cezasız kalmamalı

 


İlçemiz Atatürk Mahallesi Mustafa Çakmaklı Caddesi üzerinde mahalle sakinleri tarafından bakılan bir köpek kimliği belirsiz kişi yada kişilerce öldürüldü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar olayı gerçekleştirilenlerin bulunmasını istedi.

 

Cadde üzerinde sokak hayvanlarını belirli aralıklara besleyen vatandaşlar, sokak hayvanlarına mama ve yem bıraktıkları sırada bir köpeğin ölü olduğunu gördüklerini ilettiler. Durumu Uzunköprü Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği ile paylaşan mahalle sakinleri, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunmasını istedi.

 

Dernek yetkilileri ölü bulunan köpek ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Hayvanı bu hale getiren insanların en kısa sürede bulunmasını, Kaymakamlık Konutu'na çok yakın mesafede gerçekleşen olayla ilgili kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettiler. Mahalle sakinleri de; "Bunu yapanların cezasız kalmaması gerekiyor. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Bu hayvana kim yada kimler nasıl bir şekilde şiddet uyguladıysa bu katil yada katillerin cezasız kalmamasını istiyoruz" dediler.    

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.