https://picasion.com/

Uzunköprü Anadolu Lisesi basketbol sahası çalışmaları devam ediyor

 


Uzunköprü’ye son dönemde Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle okul bahçelerine yapılan suni çim saha, basketbol ve voleybol sahalarına yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemize kazandırılan spor alanlarından birine ev sahipliği yapacak Uzunköprü Anadolu Lisesinde basketbol sahası yapımı çalışmaları hızla devam ediyor

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman; “ “Uzunköprü’de sporun tabana yayılması, şehirde spor kültürü oluşturmak, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek sporcular yetiştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri spor tesislerimizi yapmaya devam ediyoruz.  İlçemizde 3 farklı noktada toplamda 7 tesisi okul bahçesinde bulunan spor alanının yeniden düzenlenmesi ve yeni bir halı saha yapılması noktasında Okullarımızda 3 Halı Saha, 2 Basketbol Sahası ve 2 Voleybol sahası hizmete kazandırdık.   Son olarak Uzunköprü Anadolu lisemiz bahçemizde başlattığımız basketbol sahası çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede sahamızı bitirerek gençlerimizin hizmetine sunacağız. dedi.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.