https://picasion.com/

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden I LOVENGLİSH! PROJESİ



 Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü erken yaşta çocuklarımızın yabancı dil öğrenmeye karşı olumlu tavır geliştirmelerini desteklemeyi hedeflediği “I lovEnglish!” projesini başlatıyor.

İlk etapta ilçemizde bulunan toplam 18 İlkokulun 2, 3 ve 4.sınıf kademelerinde ki öğrencilerimiz ile her Cuma günü üç farklı oturumda çevirim içi ingilizce etkinlik, konuşma ve dinleme saati ve yarışmalar gerçekleştirilecektir.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman “I lovEnglish!” projesi ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede;
“Öğrencilerimizin yabancı dildeki kelime dağarcıklarının zenginleştirilerek öğrenci odaklı ve çok yönlü öğrenme ortamlarında günlük hayatta ihtiyaçları olan yabancı dil konuşma becerilerinin geliştirilmesi önem arz etmektedir. Projemize gönüllü olarak destek verecek İngilizce Öğretmenlerimiz ile yapılan planlamanın ana odak konusu öğrencilerimizin kendini yabancı dilde ifade etme, iletişim kurma, iş birliği yapma ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi olarak belirlenmiş ve proje etkinlikleri bu kapsamda planlanmıştır. Projenin geliştirilmesi ve yürütülmesinde emeği bulunan tüm öğretmenlerimize ve etkinliklerimize katılım sağlayacak öğrencilerimize şimdiden teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.
KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.