https://picasion.com/

Adam Kazandı Deyip Sandıktan Kaçan Muharrem İnce'nin Memleket Partisi Resmen Kuruldu

 


04 Eylül 2020’de Sivas’tan başlattığı  “Memleket Hareketi” sonrasında yeni bir siyasi oluşum başlatarak partileşme kararı alan Muharrem İnce, 18 Mayıs Salı günü partisinin kuruluş dilekçesini teslim ederek Memleket Partisi adı altında yeni partisinin kuruluşunu resmen ilan etti.

Memleket Hareketinin başından bu yana açık destek veren ve alınan partileşme karının ardından CHP’den istifa ettiğini açıklayan İnanç Sülüş, partinin kuruluş ilanı ve Genel Merkez açılışında da Muharrem İnce’yi yalnız bırakmadı.

“ARTIK MEMLEKET PARTİSİ İÇİN REKOR PEŞİNDE KOŞACAK”

2013-2018 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uzunköprü İlçe Başkanı olarak görev yaptığı 5 yıllık süre boyunca girilen seçimlerde Uzunköprü İlçe Örgütü olarak Edirne birinciliği, Marmara birinciliği ve hatta Türkiye beşinciliği gibi kırılması zor sandık başarıları yakalayan Veteriner Hekim İnanç Sülüş, Memleket partisi Uzunköprü kurucu ilçe başkanı olarak kısa bir aranın ardından aktif siyasetin içerisinde yeniden yer alacak.

Memleket Partisi’nin kuruluş ilanı ve Genel Merkez açılışı için Ankara’ya giden Sülüş sıcağı sıcağına yapmış olduğu değerlendirmede;

“ Memleket Hareketi olarak başlattığımız bu süreçte partimizi resmen kurup Genel Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Korona virüs salgınına rağmen yoğun bir katılımın olduğu Genel Merkezimizin açılışında genel başkanımız Muharrem İnce, çok önemli mesajlar verdi. Bunun yanında Edirne il başkanı olarak Oktay Bozkurt, kurucu il başkanı olarak yetki belgesini aldı. Bizde Oktay başkanın talimatıyla Uzunköprü’de partileşme çalışmalarını başlatacağız. Türkiye’nin geleceği “Memleket Partisindedir” ifadelerine yer verdi.

BOZKURT KURUCU İL BAŞKANI YETKİ BELGESİNİ ALDI

İnanç Sülüş ile birlikte “Memleket Partisi” kuruluş organizasyonuna katılan CHP İl eski Başkanlarından Oktay Bozkurt, “Memleket Partisi” Edirne kurucu İl Başkanı olarak “Yetki Belgesini” Genel Başkan Muharrem İnce’nin elinden aldı

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.