https://picasion.com/

Meriç Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay'dan Takdir Edilecek Davranış

 


2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Meriç ilçesine bağlı Küplü Belediye Başkanı seçilen Gökmen Altay,  belediyecilik anlamında sosyal çalışmaları ile takdir toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2 yıllık çalışmalarını 1 saat süren canlı yayınla anlatan ve bu esnada kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Gökmen Altay, ezber bozan bir hamleye daha imza atarak vatandaşların kendisine istediği saatte ulaşabilmesi için şahsi telefonunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen tam kapama ile ilgili Küplü halkının yanında olduklarını belirten Başkan Gökmen Altay, vatandaşların tüm ihtiyaçları için başta kendisi olmak üzere tüm meclis üyelerini arayabileceklerini söyledi. Cep telefonunu numarasını paylaşan Küplü  Belediye Başkanı Gökmen Altay yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Memleketimin güzel insanlarını sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı tarafından 29 Nisan perşembe gününden itibaren 17 Mayıs pazartesi gününe kadar tam kapanma ilan edildi. Bu zor günlerde belediyemiz personeli ile birlikte sizleri yalnız bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Her türlü ihtiyacınızda ve sorununuzda yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Tüm ihtiyaçlarınız ve sorunlarınız için beni ve meclis üyelerimizi ne zaman isterseniz arayabilirsiniz. Tam kapanma bittiğinde çok özlediğimiz normal hayatımıza dönmek dileğimle. Birbirimize iyi ve güzel bakalım hep birlikte; hep sevgiyle. Kalalım. Memleketimi ve memleketimin güzel insanları çok seviyorum. Telefon numaram: 0542 791 57 78”

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.