https://picasion.com/

23 Nisanın 101. yılını çocuklar buruk kutluyor



 Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapısının ruhu, milli egemenliktir. Milli egemenliğimizin taçlandığı bu tarih aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır.

 

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” anlayışıyla parlamenter demokrasimizin ve cumhuriyetimizin de temelleri atıldığı bu günü Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği bu günü buruk bir şekilde kutluyoruz.

 

Yetkililerin pandemi nedeniyle kısıtlamalara takılan kutlama etkinlikleri çocukların bayramı evlerde kutlamasına neden oldu.

 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve ilkeleri doğrultusunda, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlara öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimiz ve ortak hedefimiz olmalı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.