https://picasion.com/

Uzunköprüspor, Tuncaspor, Biga Adaspor, Bozcaadaspor ve Bigaspor olarak belirlendi.

 




2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi.

 

Çekilen kura sonucu Uzunköprüspor 5 li guruba düştü. Bu gurupta her hafta bir takım bay kalacak. Gurupta 3 Çanakkale takımına karşı 2 Edirne takımı mücadele edecek.

 

Kura sonucuna göre 3. bölge 2. Grup’ta mücadele edecek Uzunköprüspor, Tuncaspor, Biga Adaspor, Bozcaadaspor ve Bigaspor olarak belirlendi.

 

Buna göre, Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Uzunköprüspr, Edirne Tuncaspor’un konuğu olacak.

 

İlk hafta Biga Adaspor-Bozcaadaspr ve Tuncaspor-Uzunköprüspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. İlk hafta Bigaspor Bay geçecek.

 

Şehrimizin güzide takımı Uzunköprüspor Nisan ayı ortalarında başlaması düşünülen BAL Ligi maçlarına hazırlamak için Antalya’ya kampa gittiği öğrenildi.

 

BAL LİGİ 17 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

TFF Amatör İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Ali Düşmez: “Şartlar uygun olursa devam edeceğiz. 17-18 Nisan'da başlayacağımızı söyledik. Son şartları da değerlendirip kesin tarihi kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 




BAL’da altı takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak.

 

Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, beş takımlı iki ve altı takımlı yedi grup olmak üzere toplam dokuz tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacak.

 

Dokuz bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.